Testimonials

Testimonials

Soms is het fijn om ervaringen van anderen te lezen. Lees de fijne woorden van professionals en opdrachtgevers die je voorgingen. 

Maak contact

San haalt het beste in je naar boven

Vanaf het eerste moment gaf San mij een vertrouwd gevoel. Hierdoor kon ik direct erg open zijn. De eerste coaching was confronterend maar erg herkenbaar. Hij creëerde bewustwording en ook concrete sturing waar nodig.
Daarnaast voelde hij altijd goed aan wanneer hij mij opnieuw moest uitdagen.

Als ik terug kijk hoe ik mij voelde aan het begin van het traject en nu is dat een wereld van verschil. Ik ben erg blij en trots met de vooruitgang die ik heb geboekt, zowel privé en als professional. San haalt het beste in je naar boven en dat kan ik iedereen aanraden!

– Arné Imming, Buying Manager Girav, 33 jaar

foto van auteur

De rust die ik nu ervaar gun ik iedereen!

San heeft mij positief verrast door wat hij mij als nuchtere Tukker in korte tijd heeft gebracht en de rust die ik hierdoor ervaar. Tijdens de eerste sessie wist hij mij binnen een half uur al te confronteren met mijzelf en mij inzichten te bieden in waar ik onbewust mee bezig ben. Hij gooide hiermee letterlijk ‘de pijl in de roos’. Door een mooie onderbouwing vanuit de theorie en de praktijk voorziet hij je van praktische tips die je direct kunt toepassen in de praktijk. Het worden van een mooier mens en jezelf ontwikkelen is prachtig. Veel mensen kennen zichzelf onvoldoende en besteden hier onbewust te weinig aandacht aan. Heb ooit een leuke tip van iemand gekregen die mij doet denken aan de uitspraak ‘Als het kippetje niet mooi in de veertjes zit dan kan deze ook geen mooie eitjes leggen’. Als je weet wie je bent dan geeft dit een bepaalde rust. San heeft mij geholpen in de zoektocht naar mijzelf. Hij heeft mij geleerd om beter om te gaan met het onrustige gevoel. Hierdoor ervaar ik zoveel meer rust. En die ervaring gun ik iedereen!

– Mitchel Oude Nijhuis, Directeur Marketing & E-commerce Kees Smit Tuinmeubelen, 35 jaar

foto van auteur

De juiste coach op het juiste moment!

San is een hele fijne coach die je met de juiste vragen goed laat nadenken over jezelf. Hij neemt niet snel genoegen met een simpel antwoord, en blijft doorvragen en prikken om ervoor te zorgen dat je echt opzoek gaat naar datgene wat jouw drijft, motiveert en energie geeft. Het is soms confronterend en zet ook in de dagen daarna aan tot nadenken. Het draagt absoluut bij aan een beter begrip van en over jezelf. Het heeft mij in ieder geval geholpen beter inzicht te krijgen in mijn eigen handelen, te begrijpen waarom ik zaken aanpak zoals ik doe en daarbij geleerd wanneer ik mijn grenzen aan moet geven. Het is nu voornamelijk de uitdaging om actief ook iets met deze inzichten te doen, de confrontatie soms op te zoeken en uit mijn comfortzone te stappen. Ook als dat schuurt of wringt. Want juist daar liggen nieuwe kansen en mogelijkheden. Een inzicht dat zonder twijfel zonder Sans prikkelende coaching onopgemerkt was gebleven.

– Alexandra van Dam Merrett, Redacteur, 31 jaar

foto van auteur

Uitdagend, stimulerend en motiverend. Aanrader!

Ik volg nu circa een half jaar San zijn coaching traject. Ik ben erg tevreden met de groei die ik doormaak en de verkregen inzichten! Goed voorbereid, sterk inlevingsvermogen en voor mij een perfecte spiegel om tot inzichten te komen. Uitdagend, stimulerend en motiverend. Een aanrader!

– Matthijs Korenberg, Ondernemer, 42 jaar

foto van auteur

Coach die verbindingen legt!

Als manager heb ik San ingezet voor een medewerker die coaching nodig had.

Na de intake waarbij San en de medewerker kennisgemaakt hadden, volgde een driegesprek waarin doelen van de coaching besproken werden.

Aan het eind van het traject, waar de medewerker zeer tevreden over is, volgde nog een eindgesprek met ons drieën. In dit open gesprek evalueerden we het traject en bespraken wat in toekomst van belang is voor de medewerker. Ik heb het hele traject als zeer prettig ervaren mede omdat San mij als leidinggevende bij het traject betrok.

– Lia Kloes, Manager, Roads

De benadering van San is positief en prikkelend.

Een persoonlijke uitdaging voor mij is het ontdekken van mijn talenten en kwaliteiten, zodat ik hier effectief gebruik van kan maken in mijn werkomgeving. Ik kijk terug op een proces van bewustwording en ontwikkeling.

San heeft mij enorm geholpen als coach. De benadering van San is positief en prikkelend. Hij vraagt door en is empathisch. Dit was voor mij een prettig vertrekpunt om mijzelf in een korte periode beter te leren kennen en mijn kwaliteiten en talenten direct beter te kunnen benutten. San heeft geholpen bij het versterken van mijn persoonlijke kwaliteiten en het scherper krijgen van mijn drijfveren. Dit heeft mij gebracht om echt vanuit mijn eigen kracht te handelen, zowel professioneel als privé. Dit helpt mij om mijn ‘ik’ aan de wereld te laten zien!

– Geertje van Keulen, Philips, 30 jaar

foto van auteur

San is een vakman! Het coaching vak is aangeboren.

Zijn manier van coachen is prettig en doelgericht. Hij beschikt over de capaciteiten om je terug te brengen naar de basis om jezelf vervolgens verder te kunnen ontwikkelen. Dat op een hele heldere manier die je bij zal blijven. Soms middels ‘oh zit dat zo’ momenten waar je zelf nooit op zou komen.

San geeft je als het ware ‘tools’ die je gedurende je leven kunt gebruiken. Zowel zakelijk als privé! Gun jezelf wat coachingsessies bij San. Het zal je goed doen.

– Stephan Hendriksen, Ford, 32 jaar

foto van auteur

Dankbaarheid en rust overheerst

Intens verdriet heeft plaatsgemaakt voor dankbaarheid en rust. Ik heb de schuld lang bij mezelf gezocht, al wist ik verstandelijk dat dit niet reëel was. Maar mijn gevoel wou hierin niet mee. Ik heb mij lang afgevraagd waarom mijn moeder mij niet zag, nu pas zie ik dat de last die zij met zich meedroeg vanuit haar ouders hiervan de oorzaak was. Hoe vaak heb ik mij wel niet afgevraagd hoe het kan dat je je kinderen nooit een knuffel geeft of zegt dat je trots op ze bent. Nu weet ik dat de last voor haar te zwaar was. Het voelt als een bevrijding dat ik datgene wat mij niet meer dient vanuit liefde terug heb kunnen geven aan mijn moeder/ouders.

Dankbaarheid en rust overheerst.

Intuïtief heb ik aangevoeld dat dit voor mij het juist moment was om dit aan te gaan en dat San voor mij de juiste persoon is om mij hierin te begeleiden en bij te staan. Het voelt erg veilig en vertrouwd en dat is voor mij de belangrijkste voorwaarde om mezelf helemaal open te kunnen stellen.

– Coachee