Over San

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Over San

San is een ervaren, energieke coach en trainer, die jou als ambitieuze young professional of leider helpt bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. San zet je op scherp, brengt je in beweging en creëert ruimte - mentaal en fysiek - om jouw doelen te bereiken.
Prestaties, ambities, deadlines - als marketing manager in de commerciële wereld was het jarenlang de dagelijkse realiteit voor San. Toch was het niet de zakelijke, maar de menselijke kant die hem het meest triggerde. Impact maken op mensen is wat hij het liefst doet. In 2018 besloot hij zijn hart te volgen. Hij zegde zijn baan op en startte SAN., een coachingspraktijk speciaal voor young professionals en leiders.

Coach San van der Meer Amsterdam West

San

[sana] noun


In Latijn - Mens sana in corpore sano - vertaald betekent dit een gezonde geest in een gezond lichaam.

Sans inspiratie

Met de juiste motivatie en begeleiding kun je alles leren. Die mindset, in combinatie met de intrinsieke behoefte om zichzelf te ontwikkelen, bracht San tot waar hij nu staat. Met positieve energie en plezier coacht hij young professionals bij het bereiken van hun doelen. Naast zijn werk als manager bij diverse toonaangevende organisaties, volgde San een intensief leiderschapstraject bij ORMIT B.V. - een belangrijke inspiratie voor zijn professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ook de topsport betekent veel voor San. Als semi-professioneel volleyballer en volleybaltrainer weet hij uit eigen ervaring dat het behalen van je doelen begint bij jezelf.

San & jij

San adviseert, motiveert én mobiliseert jou om aan de slag te gaan met je persoonlijke en professionele doelen. Samen met San verken je wat voor jou de beste en prettigste invulling is. Coachingsessies op locatie, thuis of op je werk? Coaching in combinatie met massagetherapie? Een eenmalige speedcoachingsessie? Hoe dan ook; na een traject met San heb je meer ruimte gemaakt en is de weg vrij om te groeien.

Maak contact

Ruimte
voor groei