Doelen

Vind jouw
doel

San helpt jou om je bewust te worden van wie je bent, waar je staat en hoe jij jouw talent optimaal kunt ontwikkelen. De inzet: energieke, doelgerichte coachings­sessies, al dan niet gecombineerd met massagetherapie.

Maak contact

Doel 1

STA ALS EEN HUIS

 • Voel je je onzeker of kwetsbaar?
 • Loop je steeds vast in bepaalde patronen of gedachten?
 • Mis je frisse energie?

Een huis bouw je niet in één dag. Maar het leggen van de eerste steen brengt veel op gang. Wil je meer inzicht krijgen in gedachten of patronen die jou in de weg zitten? Ga aan de slag met San.

Gedurende een aantal coachingsessies helpt San jou inzicht te krijgen in de gedachtes of patronen die jou beperken. Waar komen ze vandaan, wat zijn belangrijke triggers? San geeft je nieuwe inzichten en adviezen om de negatieve gedachten weg te werken. Het resultaat: meer ruimte in je hoofd en een stevige basis voor jezelf.

Maak direct een afspraak

Artwork1

Doel 2

Vind je droom

 • Zit je vast in je huidige werk of leven of ervaar je sleur?
 • Kom je moeilijk je bed uit voor werk?
 • Zoek je naar jouw missie of volgende droom?

Je hebt een goede baan en werkt hard. Toch voel je dat het leven jou méér te bieden heeft. San helpt jou de stappen te zetten die nodig zijn om je échte dromen te realiseren. Kom in actie!

De eerste stap is vaak de moeilijkste. Tijdens de coachingsmomenten lokt San je op een aangename manier uit je comfortzone. Hij zet je op scherp en ‘dwingt’ je jouw stip op de horizon te definiëren. Je blijft niet langer ronddobberen, maar krijgt de juiste handvatten aangereikt om vol overtuiging voor jouw droom te gaan.

Maak direct een afspraak

Artwork2

Doel 3

maak impact als leider

 • Wil jij jezelf als leidinggevende verder ontwikkelen?
 • Heb je jouw persoonlijke leiderschapsstijl nog niet ontdekt?
 • Wil je meer voor elkaar krijgen bij je medewerkers en de organisatie?

Goed leiderschap begint met het leiden van jezelf. San helpt jou om te groeien in je rol als leider en jouw persoonlijke en professionele impact te vergroten. Coachend leiderschap is the key.

Als teamleider, manager of directielid ligt de lat hoog. Maar wie begeleidt jou in je leiderschap? Wie helpt jou jezelf te ontwikkelen tot een leider voor wie mensen harder gaan lopen, omdat ze weten dat het henzelf ook helpt? Tijdens een serie coachingsessies helpt San jou je (verder) te ontwikkelen tot een mensgerichte leider die zorgt voor verbinding en persoonlijke groei.

Maak direct een afspraak

Artwork3

Doel 4

voel je lichaam

 • Worstel je met spanning en stress?
 • Heb je mentale en fysieke klachten?
 • Wil je beter leren anticiperen op signalen van je lichaam?

Je hebt hoofdpijn, krijgt last van je rug, je nek zit vast. Spanning in je hoofd geeft spanning in je lijf. Met een vernieuwende combinatie van coaching en massagetherapie maakt San jou bewust van de relatie tussen je hoofd en je lichaam. Verlichtend én verhelderend.

In een combinatie van coaching- en massagesessies leert San jou ervaren wat je lichaam je vertelt. Waar in je lijf uit spanning zich bij jou? Hoe leer je beter ontspannen? Terwijl San jouw zwakke plekken aanpakt, gaat het gesprek over wat er gebeurt in jouw hoofd en lichaam. Een unieke combinatie van coaching en ontspanning. Na een aantal sessies voel je je ontspannen in je lijf en weet je waar de sleutel tot de oplossing van jouw spanning(en) ligt.

Maak direct een afspraak

Artwork4