Blog

15 juni 2021

Prestatie coaching: 9 elementen uit de topsport

Prestatiecoaching: Welke elementen helpen je om jouw prestaties neer te zetten? Ik bespreek hier de elementen die ik vanuit de topsport heb ervaren. En die ik gebruik in de coaching, als coach van talenten, professional en managers of leiders.

Lees artikel

(7)

25 juni 2020

Transformatie: Afscheid en perspectief (3)

In een crisistijd ontstaan de juiste omstandigheden om een grote transformatie aan te gaan: Stilstand, pijn en reflectie. Aan de hand van mijn eigen lering, leg ik je in deze blog uit wat je tegenkomt bij transformatie. Deel 3 gaat over afscheid en perspectief.

Lees artikel

Coaching op afscheid en perspectief

17 juni 2020

Twee rake vragen die je jezelf altijd kan stellen!

Vanuit het systemisch werken zijn er twee vragen die je jezelf altijd kan stellen als je 'weer eens' tegen jouw issue, patroon of valkuil aanloopt. Stel jezelf dan eens een vraag!

Lees artikel

Coaching familie opstellingen

5 juni 2020

Lessen uit de sport: de trainer/coach

Met een achtergrond in sport deel ik graag mijn ervaring en de lessen die ik leerde. In de periode dat ik intensief volleybal speelde had ik niet door wat de lessen waren die ik leerde uit de sport. Lessen die uiteindelijk mijn aanzet blijken in het vinden van mijn 'WHY' om te coachen en laten coachen!

Lees artikel

Coaching in de sport

7 mei 2020

Transformatie: De tussenfase (2)

We zitten als samenleving, als bedrijven en op kleinere schaal als individuen nu in deze liminale fase. Er komt een nieuwe andere tijd aan, die nog onbekend is. De liminale fase wordt gekenmerkt door onder andere onzekerheid, pijn, stress en ongemak. En ook creativiteit, zingeving en ontdekking! Maar hoe ga je daar als individu nou mee om?

Lees artikel

26-img_0216